Politika varstva zasebnosti

Prišli ste na munayline.eu. Vaš dostop in uporaba portala sta predmet splošnih Pogojev uporabe, ki so opisani spodaj in jih je treba skrbno prebrati, in določenih zakonov. Z dostopanjem na portal munayline.eu potrdite, da ste seznanjeni s Pogoji uporabe, in se strinjate, da vas zavezujejo.
Pogoji uporabe veljajo za celotni portal munayline.eu

Spremembe Pogojev uporabe

munayline.eu si pridržuje pravico sprememb ali posodobitev pogojev, pod katerimi se ponuja uporaba portala. To lahko vključuje spremembe storitev, zakonov, ki urejajo določbe storitev ali spremembe storitev iz kateregakoli drugega razloga.

Omejitve glede osebne in nekomercialne uporabe

Portal munayline.eu lahko uporabljate le za osebno, nekomercialno rabo. Nobenih informacij, izdelkov ali storitev, ki tvorijo del spletne strani, se ne sme spreminjati, kopirati, razdeljevati, prenašati, predvajati, izvajati, reproducirati, objavljati, licencirati, uporabiti kot osnovo za izpeljano delo ali prodati, razen če to je izrecno dovoljeno v Pogojih uporabe.

Zasebnosti in osebni podatki

Če hočete uporabljati določene storitve na munayline.eu, se morate registrirati kot uporabnik in s tem zagotoviti določene informacije, potrebne za ustvarjanje vašega osebnega računa. Po svojih zmožnostih morate zagotoviti, da so dane informacije točne in posodobljene v času vaše uporabe storitev. munayline.eu si se obvezuje, da bo zaščitil in uporabil vaše osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo in Izjavo o zasebnosti.

Odgovorni boste za vse dejavnosti, ki se pojavijo znotraj vašega uporabniškega računa. Takoj morate obvestiti munayline.eu o nepooblaščeni rabi vašega uporabniškega računa ali na osnovi utemeljenega suma o tem. munayline.eu ni odgovoren za izgubo ali poškodbo, ki se pojavi kot posledica nepooblaščene uporabe vašega uporabniškega računa ali gesla.

Nezakonita ali prepovedana uporaba ni dovoljena

Kot uporabnik munayline.eu se obvezujete, da portala ne boste uporabljali v namene, ki so nezakoniti ali prepovedani v Pogojih uporabe. Portala ne smete uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali oslabil portal, njegov računalniški sistem, omrežje, povezano s portalom, ali druge račune. Ne smete pridobiti ali poskušati pridobiti materiala ali informacij preko načinov, ki niso namerno dostopni na portalu in izrecno dovoljeni v Izjavi o zasebnosti. Če je bil dostop do takšnih informacij omogočen zaradi napake znotraj storitev portala, morate takšno napako javiti administraciji spletne strani.

Pravica do uporabe povratnih informacij ali predlogov, ki jih pošljete

munayline.eu spodbuja vašo prostovoljno pošiljanje povratnih informacij in predlogov v zvezi s podpiranjem stalnih izboljšav storitev, namenjenih vam in drugim uporabnikom. Ko oddate povratno informacijo ali predlog, prosimo upoštevajte, da mora portal imeti popolno pravico uporabiti vašo povratno informacijo ali predlog brez ovir. Še posebej morate razumeti, da s pošiljanjem povratne informacije ali predloga portalu jamčite in odgovarjate, da posedujete ali drugače nadzirate pravice, potrebne za to. S tem portalu in pridruženim portalom podelite dovoljenje za:

uporabo, spremembo, kopiranje, razdeljevanje, prenašanje, javno predvajanje, reproduciranje, objavo, podeljevanje podlicenc, prodajanje in ustvarjanje izpeljanih del povratnih informacij ali predlogov.

Podelitev dovoljenja za navedena dejanja vključuje pravico za izkoriščanje lastninskih pravic takšne povratne informacije ali predloga, vključno z, vendar ne omejeno na, avtorsko pravico ter pravico blagovnih znamk in patentov po relevantni pristojnosti. Za uporabo materiala iz povratne informacije ali predloga munayline.eu ne izplačuje nadomestila. munayline.eu ni zavezan, da objavi ali uporabi material, ki ga pošljete.

Vsebina, dostopna na munayline.eu

Vsebina, ki je na razpolago za ogled in/ali prenos s spletnih strani, ki tvorijo del portala, je v lasti in avtorsko delo podjetja in njegovih dobaviteljev. Reproduciranje in razdeljevanje vsebine je izrecno prepovedano z Zakonom o avtorski pravici in sorodnih pravicah in ima lahko za posledico resne kazni ali globe.
Brez omejevanja zgoraj omenjenega je izrecno prepovedano tudi kopiranje ali reproduciranje vsebine na drugi server ali lokacijo za nadaljnjo reprodukcijo ali razpošiljanje.


Omejitev odgovornosti

munayline.eu in/ali njegovi dobavitelji ne smejo posredovati glede ustreznosti, zanesljivosti, razpoložljivosti, pravočasnosti in točnosti informacij, izdelkov, storitev in podobnih vsebin, vsebovanih na munayline.eu. Takšne informacije, izdelki, storitve in podobne vsebine na portalu so zagotovljene brez garancije. munayline.eu in/ali njegovi dobavitelji s tem zavračajo garancije in pogoje v zvezi z omenjenimi informacijami, izdelki, storitvami in podobnimi vsebinami.

munayline.eu  in/ali njegovi dobavitelji v nobenem primeru niso odgovorni za neposredno, posredno ali posledično škodo, brez omejitev, vključno s škodo zaradi izgubo podatkov ali dobička, izhajajočih iz ali povezanih z uporabo izvajanja portala munayline.eu , z zamudo ali nezmožnostjo uporabe portala, z zagotavljanjem ali nezmožnostjo zagotavljanja storitev, za informacije, izdelke, storitve , pridobljene od munayline.eu, ali drugo, izhajajoče iz uporabe portala, najsi temelji na pogodbi, prekršku, opustitvi ali čem drugem. Veljavna zakonodaja ne dopušča omejitve ali izključitve določenih omejitev odgovornosti, zato zgornja omejitev ne velja nujno za vas. Če s katerikoli delom portala munayline.eu ali njegovimi Pogoji uporabe niste zadovoljni, je vaše edino sredstvo prenehanje uporabe spletne strani munayline.eu.

Vse ostale pravice, razen izrecno podeljenih zgoraj, so pridržane.

Vsaka ugotovitev kršitve avtorske pravice se razrešuje v skladu z Zakonom o avtorski pravici in sorodnih pravicah ter Zakonom o pravdnem postopku.

Politike varstva zasebnosti
Vašo zasebnost spoštujemo. Vašega e-naslova ne posredujemo nobenemu posamezniku ali podjetju. Spodaj so navedena dejstva, kako ščitimo vašo zasebnost.

Naš server avtomatsko prepozna ime domene obiskovalcev. Imena domen zbiramo le zaradi statistike. Ne posredujemo jih nikomur.

Če je informacija poslana preko obrazcev za povratne informacije, prestrežemo vse informacije, ki jih pošljete, vključno z e-naslovom in vrsto brskalnika, ki ga uporabljate. Vendar pa teh informacij ne združujemo ali uporabljamo za druge namene razen komunikacije z vami.

Individualnih informacij o vas ne razkrivamo.

Vašega e-naslova ne posredujemo drugim podjetjem ali organizacijam. Vaše ime lahko kadarkoli odstranite iz naše e-liste pošiljanja.

munayline.eu lahko namesti piškotek na vaš računalnik. Piškotek sam po sebi ne zbira ali razkriva osebnih identifikacijskih informacij o vas. Podjetje, ki oglašuje na naši spletni strani, uporablja piškotke v različne namene sledenja. Vedno imate možnost onemogočanja piškotkov v nastavitvah vašega brskalnika.

Ta spletna stran vsebuje povezave na druge strani, vključno s stranmi oglaševalca in vsebinskih partnerjev. Omenjene strani niso predmet našega nadzora in tako niso zajete v naši Izjavi o politiki varstva zasebnosti.

Piškotki in spletni svetilniki

Piškotke uporabljamo za shranjevanje informacij, kot so osebne preference, ko obiščete našo stran. To lahko vključuje le prikaz pojavnega okna enkrat na obisk ali sposobnost prijave na naše funkcije, kot so forumi.

Na munayline.eu uporabljamo tudi oglase s strani tretjih oseb, da podpirajo stran. Nekateri izmed teh oglaševalcev med oglaševanjem na naši spletni strani uporabljajo tehnologijo, kot so piškotki ali spletni svetilniki. Le-ti bodo oglaševalcem (kot je Google preko programa Google AdSense) poslali informacije, kot so vaš IP naslovom, ISP, brskalnik, ki ste ga uporabili pri obisku naše strani, ter v nekaterih primerih tudi informacije, ali imate nameščen program Flash Player. Na splošno se to uporablja za namene geolociranja (na primer prikazovanje reklam glede nepremičnin v New Yorku osebi, ki tam stanuje) ali prikazovanja določenih oglasov, ki temeljijo na obiskanih straneh (kot je prikazovanje kuharskih oglasov nekomu, ki pogosto obiskuje kuharske strani).
Lahko izberete funkcijo onemogočenja ali selektivnega izklopa piškotkov ali piškotkov s strani tretjih oseb v nastavitvah vašega brskalnika, ali upravljanje preferenc v programih, kot je Norton Internet Security. To pa lahko vpliva na vašo sposobnost interakcije z našo spletno stranjo ali z drugimi. To lahko vključuje tudi nezmožnost prijave v storitve ali programe, kot je prijava v forume ali račune.
Morate se zavedati, da prostovoljno razkrite osebne informacije na forumih ali med klepetom lahko zbirajo in uporabljajo drugi, ki z nami niso povezani, kar se kaže v njihovih neželjenih sporočilih .

 

© Zavod Munay Vita, Izjava zasebnosti